LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Adventure Story. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Adventure Story

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Adventure Story" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Adventure Story te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.4
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Je vriendin is gekidnapt door een gemenerik in een grote tank! Reis door werelden vol vijanden, gevaren, muntjes en schatkisten om haar te redden. In ieder level zijn 100 muntjes en 10 schatkistjes te verzamelen. De schatkistjes bevatten XP's, extra 'mana' of extra gezondheid. Met de munten kun je nieuwe toverspreuken kopen, of je oude upgraden. Veel plezier in deze 20 levels tellende platformgame!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te lopen. Druk op A om te springen; als je hoger wilt springen, houd A dan ingedrukt. Druk op het pijltje omhoog om een schatkist te openen. Druk op S om je zwaard te gebruiken. A+pijltje omlaag = naar een lager of hoger gelegen platform springen. Het pijltje omlaag kun je ook combineren met het pijltje naar rechts, om kruipend vooruit te komen. Druk op D om een toverspreuk te gebruiken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/adventurestory.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Adventure Story Little Game