LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Agent Platformer 3. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Agent Platformer 3

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Agent Platformer 3" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Agent Platformer 3 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
8.2
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Jij bent een poppetje dat zo'n beetje bestaat uit een vierkant hoofd en twee benen. Het is je doel om steeds verder te komen in dit grappige platformspel. Verzamel alle munten en koop hiermee spullen in de winkel! Kijk uit dat je geen scherpe pinnen raakt!

Spelbesturing

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om te lopen. Druk op het pijltje omhoog om je jetpack te gebruiken en gebruik de spatiebalk om te springen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/agent-platformer-3.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Agent Platformer 3 Little Game