LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Avontuurlijke vrienden. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Avontuurlijke vrienden


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
2.8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Dit is een ontzettend leuk avonturenspel waarin je door allerlei verschillende landschappen gaat om opdrachten te vervullen. De gemene Mr B. heeft namelijk één van de drie Avontuurlijke vrienden genaamd Mr. Rock, gevangengenomen. De drie vrienden zaten rustig te picknicken toen Mr. B. opeens vanuit het niets opdook en de steen wegpakte en meenam naar zijn dorp. Nu gaat onze held op zoek naar zijn vriendje, en moet hij hiervoor allerlei opdrachten vervullen en vijanden uitschakelen om uiteindelijk daar te komen, waar Mr B. zich schuilhoudt. Help jij hem hierbij?

Spelbesturing

Als je de pijltjestoetsen kiest om te bewegen, gebruik je WASD om te vechten en andere handelingen uit te voeren. Als je WASD kiest om te bewegen, is het omgekeerd: dan gebruik je de pijltjestoetsen om te vechten en andere handelingen uit te voeren. In het spel staat meer informatie over de toetsen die je voor deze aanvallen gebruikt.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/super-adventure-pals.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Avontuurlijke vrienden Little Game