LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Bill de demon. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Bill de demon

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Bill de demon" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Bill de demon te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In dit spel ben jij Billy, een kleine demon met een grote mond en een nog grotere honger. Je kunt schreeuwen om monsters te verlammen en sommige muren af te breken, maar van schreeuwen krijg je nog sneller honger. Ga heel dicht bij een ziel staan om hem te verslinden en je honger te verzadigen. Probeer tot de negende kring van de hel te komen om een handtekening van de duivel te krijgen. Succes!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen of WAD om te bewegen en druk op Shift of Spatie om te schreeuwen of een ziel te verslinden. Druk op P of Tab voor pauze.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/collect/bill-the-demon.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Bill de demon Little Game