LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Bobby's Boevencamping. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Bobby's Boevencamping

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Bobby's Boevencamping" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Bobby's Boevencamping te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Bobby is wezen kamperen, maar hij blijkt zijn tent te hebben opgezet op een plek waar criminelen van alles en nog wat te verbergen hebben! Ze hebben allerlei valkuilen met gevaarlijke pinnen gemaakt, en Bobby moet deze zien te ontwijken. Spring bovenop de hoofden van je vijanden om ze te verslaan. Pak alles wat je kunt eten om levens te verzamelen, en pak vlaggen om punten te verzamelen! Dit spel kun je zowel in je eentje als in de multiplayer-modus spelen.

Spelbesturing

Bewegen doe je met de linker en rechter pijltjestoetsen. Springen doe je met het pijltje omhoog.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/bobbys_not_so_average_adventure.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Bobby's Boevencamping Little Game