LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Bommenmachine. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Bommenmachine

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Bommenmachine" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Bommenmachine te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Jij bestuurt een grijs, rond poppetje, dat op zijn beurt een apparaat bedient dat bommen laat vallen. Het grijze poppetje kan tegen het apparaat aan springen, om het te verplaatsing in de richting van het rode, ronde poppetje. Vervolgens laat je de bom(men) ontploffen wanneer het rode poppetje er dicht genoeg bij in de buurt komt. Schakel alle vijanden uit om naar het volgende level door te gaan!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om het poppetje te verplaatsen. Met het pijltje omhoog laat je hem springen. Spring tegen de bommenmachine aan om deze te activeren en om hem eventueel te verplaatsen. Druk op spatie om een bom te laten vallen, en druk nog een keer op spatie om deze bom te laten ontploffen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/bomb_dropper.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Bommenmachine Little Game