LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Boosaardige nerds. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Boosaardige nerds

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Boosaardige nerds" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Boosaardige nerds te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Je bent een robot die wordt uitgezonden om een groep boosaardige wetenschappers uit te schakelen. Deze wetenschappers zijn namelijk van plan om massavernietigingswapens te ontwikkelen, dus het is van het grootste belang dat je ze op tijd te pakken krijgt! Onderweg kom je allerlei gevaren en hindernissen tegen, die je zult moeten trotseren. Verzamel koffers en val de knettergekke professoren aan. Als je ze allemaal hebt uitgeschakeld, ga je door naar het volgende level. Het lot van de mensheid ligt in jouw handen, dus doe je best in dit veertig levels tellende spel!

Spelbesturing

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om te bewegen. Druk op X om te springen, en wanneer je in de lucht zweeft, kun je op X blijven drukken om extra hoog te springen. Je kunt via de muren omhoog klimmen door de linker en rechter pijltjestoetsen te combineren met X. Druk op C om aan te vallen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/league_of_evil.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Boosaardige nerds Little Game