LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Brash Benson. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Brash Benson

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Brash Benson" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Brash Benson te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
3.7
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In deze Brash Benson-game moet je kisten maken waar je op kan gaan staan om sleutels te verzamelen. Hiermee kun je de deur naar een nieuw level openen. Pas op voor de vijanden en probeer bij de uitgang te komen voor je tijd op is!

Spelbesturing

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om achteruit of vooruit te bewegen en het pijltje omhoog om te springen. Druk op Shift om dozen te maken of te laten verdwijnen, en shift+pijltje omlaag om de dozen onder je te laten verdwijnen. Druk op Z om vuurballen te schieten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/brash_benson.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Brash Benson Little Game