LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Cat en de Dagmerrie. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Cat en de Dagmerrie

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Cat en de Dagmerrie" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Cat en de Dagmerrie te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Dit is een heel leuk en origineel platform- en avonturenspel in zwart-witte tekenstijl waarin jij samen met 'Cat', een meisje, op zoek gaat naar de uitgang. Onderweg verzamel je voorwerpen, zoals sleutels, die ervoor zorgen dat je verder kunt naar nieuwe, nog mysterieuzere ruimtes. Het is de bedoeling dat je vijf platen verzamelt en deze op vijf verschillende platenspelers afspeelt. Samen vormen ze één nummer: 'Better', van de band Cat and the Menagerie. Supermooie graphics, echt een plezier om naar te kijken!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om naar links en rechts te bewegen, te springen en deuren te openen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/puzzle_and_run/daymare_cat.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Cat en de Dagmerrie Little Game