LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Charlie de Tovenaar. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Charlie de Tovenaar


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
10
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Charlie krijgt van zijn Meester te horen dat hij uitverkoren is voor een bijzondere missie. Maar voor hij hem nog een keer om uitleg kan vragen, is de Meester al vermoord. Tot overmaat van ramp krijgt Charlie hier de schuld van omdat hij een leerling van hem was. De dorpelingen geven hem 15 dagen om zijn onschuld te bewijzen, anders sluiten ze hem voorgoed op. Charlie gaat dus op zoek naar de moordenaar van de man, waar hij zo veel van geleerd heeft. De geest van de Meester wijst hem hierbij de weg: het blijkt Marguen te zijn, een oud-leerling die alleen maar uit was op macht. Hij dreigt het hele dorp te verwoesten en Charlie gaat op weg om het dorp en zijn inwoners te redden.

Spelbesturing

Bewegen doe je met de pijltjestoetsen en springen met S. Druk op D om te schieten. Als je tegen een muur op wilt klimmen, druk je tegelijk op S en het pijltje naar rechts. Als je van muur naar muur wilt springen, druk je op de linker en/of rechter pijltjestoetsen terwijl je springt. Als je een sprintje wilt trekken, druk je op het pijltje naar rechts en omlaag.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/epic_charlie.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Charlie de Tovenaar Little Game