LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel De schaduw van de ninja 2. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

De schaduw van de ninja 2


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Een ninja rent door de nacht, op weg om allerlei opdrachten uit te voeren. In ieder level krijg je een doel: het eerste doel is bijvoorbeeld dat je 1 gevangene bevrijdt en 18 edelstenen verzamelt. Als je een blauwe edelsteen hebt gepakt, kun je jezelf tijdelijk (3 seconden) onzichtbaar maken. Als je een rode edelsteen hebt gepakt, kun je jezelf laten teleporteren. Met een oranje edelsteen kun je een supersprong maken. Pak bonusitems zoals boekrollen en zorg dat je de uitgang levend bereikt!

Spelbesturing

Gebruik WASD of de pijltjestoetsen om te lopen en te springen. Druk op X om 3 seconden onzichtbaar te worden. Druk op de spatiebalk en daarna op één van de pijltjestoetsen om je te laten teleporteren in een richting naar keuze. Om gevangenen te bevrijden, moet je een combinatie van de letters W, A, S en/of D intypen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/ninjaman/shadow_of_the_ninja_2.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - De schaduw van de ninja 2 Little Game