LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Draak en de tovenaars 2. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Draak en de tovenaars 2

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Draak en de tovenaars 2" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Draak en de tovenaars 2 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Jij bent een blauwe draak die op weg is gestuurd om de boze tovenaar in het koninkrijk Tyvandul te verslaan! Onderweg zul je allerlei monsters tegenkomen, die je kunt uitschakelen door vuur naar ze te spuwen of erbovenop te springen. Verzamel edelstenen: deze kun je in de tovenaarswinkel gebruiken om leuke upgrades te kopen. Ga in ieder level op zoek naar de verborgen bonussen en voer opdrachten uit waarmee je een speciale edelsteen kunt verdienen. Pak alle Drakenmunten en probeer alle upgrades uit te voeren: hierna wacht er een bijzondere, geheime kracht op je!

Spelbesturing

Bewegen doe je met de pijltjestoetsen. Wanneer je tijdens een sprong nog een keer op het pijltje omhoog drukt, spring je extra hoog. Druk op de spatiebalk om vuur te spuwen: hiermee kun je ijs laten smelten, maar ook vijanden aanvallen of obstakels uit de weg ruimen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/drake_and_the_wizards_2.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Draak en de tovenaars 2 Little Game