LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Dromende Illusionist. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Dromende Illusionist

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Dromende Illusionist" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Dromende Illusionist te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
8.3
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

De hoofdpersoon uit dit spel is een illusionist. Tot op de dag waarop zijn geliefde stierf, hadden zijn trucs een groot succes en was hij een geliefd man. Maar daarna zag hij het leven niet meer zitten. Tot hij een bijzondere droom had, waarin hij de opdracht krijgt om een sleutel te gaan zoeken... Ga met hem op avontuur, en help hem om zijn doel te bereiken!

Spelbesturing

Bewegen gaat met de pijltjestoetsen. Druk op A wanneer je bij een dier komt, zodat je diens vorm aan kunt nemen en de kenmerken van het dier kunt gebruiken bij de hindernissen die je moet nemen. Gebruik S om je oude gedaante weer aan te nemen. Door op het pijltje omhoog te drukken, spring je.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/the_illusionists_dream.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Dromende Illusionist Little Game