LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Een nieuwe wereld. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Een nieuwe wereld

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In dit spel beheer jij je eigen planeet, kweek je eieren op tot boerderijdieren en zaden tot bomen. De planeet waarop de dieren en bomen leven, is in sectoren verdeeld. Iedere sector heeft twee eigenschappen die je in de gaten moet houden: temperatuur en vruchtbaarheid. De dieren kunnen alleen bij bepaalde temperaturen leven, in een gebied waar voldoende voedsel is. En wat de vruchtbaarheid betreft: bomen kunnen alleen op vruchtbare grond groeien. Per sector kunnen maximaal 6 dieren en 6 bomen leven. Door de grond van een sector te veranderen, verander je de geschiktheid om er dieren of bomen op te laten leven. Dieren leggen eieren, waar wormen uitkomen die weer evolueren in boerderijdieren, als je tenminste geluk hebt. Ook kun je bomen zaaien. Deze verlagen de vruchtbaarheid van de grond wel langzaam, maar de mest van de dieren verhoogt deze weer, dus alles kan in evenwicht blijven, zolang jij maar goed oplet. Probeer om het hele ecosysteem in evenwicht te houden!

Spelbesturing

Bewegen doe je met WASD of met de pijltjestoetsen. Schieten doe je met J en Z en handelingen voer je uit met K en X. Druk op L of op de spatiebalk om te springen en op de cijfertoetsen 1 t/m 0 om een voorwerp te selecteren. Gebruik de pijltjes omhoog en omlaag om de grond te veranderen. Verdere uitleg krijg je zodra je het spel begint te spelen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/zombie_attack/new_world.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Een nieuwe wereld Little Game