LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Fles Zoeken. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Fles Zoeken

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Fles Zoeken" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Fles Zoeken te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
5.3
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Probeer telkens met dit monstertje de fles te vinden om de level te halen. Je kunt een korte tijd vliegen hou hiervoor de vliegbalk in de gaten. En zorg ervoor dat de boeven je niet te pakken krijgen.

Spelbesturing

Linker en rechter pijltjestoets = Bewegen Pijltjestoets omhoog = Springen Spatiebalk = Vliegen Spring op je vijanden om ze uit te schakelen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/collect_and_avoid/gecko_punk.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Fles Zoeken Little Game