LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Gevecht in het woud. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Gevecht in het woud

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Gevecht in het woud" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Gevecht in het woud te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Het ooit zo vredige koninkrijk Etheari is na een meteorietinslag veranderd in een donker woud vol kwade geesten en gevaarlijke schepsels. Ze gebruiken de energie van de meteoriet voor hun duistere doeleinden, en een dappere jongen besluit om hier een einde aan te maken. Vecht jij met hem mee?

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. Druk op het pijltje omhoog om te springen. Met A val je aan, met S voer je een magische aanval aan en met D pak je voorwerpen op. Druk op de spatiebalk om deze voorwerpen te gebruiken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/evil-forest.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Gevecht in het woud Little Game