LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Het magische kasteel. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Het magische kasteel


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In dit puzzel- en avonturenspel ga jij samen met Triton op zoek naar het magische voorwerp genaamd Kveendolnitza. Hierin ligt de kennis van de oude meesters verborgen, maar niemand weet waar het is of wat het is. Volg de wegwijzers, klik op het juiste moment op de juiste voorwerpen en ontwijk gevaarlijke monsters! Ga op zoek naar sleutels waarmee Triton deuren kan openen en voer allerlei bijzondere opdrachten uit om stap voor stap dichter bij de Kveendolnitza te komen. Hieronder een korte walkthrough om je op weg te helpen in de eerste levels: Klik op het eerste bordje bovenaan de heuvel. Pak de sleutel in de gleuf onder Triton. Gebruik deze sleutel om de rode deur (onder de boom) te openen. Klik nog een keer op de rode deur om naar binnen te gaan. Wanneer je op de ladder staat (nadat je door de rode deur bent gegaan), klik je op het paarse vogeltje. Dit vliegt omhoog, de boom in. Klik op het tweede bordje, rechts naast de blauwe kat. Klik op de blauwe kat zodat deze van de rode bank af springt. Pak de sleutel die hier tevoorschijn komt en gebruik deze gele sleutel om de gele deur te openen. Wanneer je de gele deur opendoet, zie je in de garage een bord. Klik in de garage om dichterbij het bord te komen. Klik dan op het bord, zodat het op het lager gelegen plateau valt. Klik nu op de vrucht die ergens rechts naast de boom ligt, zodat deze op het bord terechtkomt. Klik op de oranje deur en er komt een wezentje om de vrucht te pakken... Haal dan heel snel de hendel over in de woning van het wezentje voordat hij de deur weer dichtdoet! Klik om door het luik te gaan dat opengaat aan de rechterzijde van het scherm. Nadat je door het luik bent gegaan, kom je een groen mannetje tegen dat ergens aan likt. Klik hierop en hij zal het voorwerp waar hij aan likt laten vallen: dit blijkt een wegwijzer te zijn. Klik hierop om naar beneden te springen. Klik daarna op de bal die je links naast het duiveltje ziet. De bal valt en het duiveltje zal hem gaan halen. Maak hier gebruik van om op de wegwijzer te klikken, links onderaan het scherm. Nadat je langs de boze duivel op bent gelopen, de trap af, kom je terecht op de rand van een steile rots. Klik op Triton om hem één of meerdere keren te laten schreeuwen, zodat het glas van de koepel in stukken valt. Spring de koepel in en klik in het midden van de koepel om het licht aan te doen. Trek aan de hendel die nu zichtbaar wordt. Nu laten we je zelf verdergaan met je uitdagende zoektocht... veel plezier!

Spelbesturing

Klik op bruine wegwijzers of op andere voorwerpen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/find_the_way/kveendolnitza.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Het magische kasteel Little Game