LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Het Ravenmysterie. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Het Ravenmysterie

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Het Ravenmysterie" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Het Ravenmysterie te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Een serie onopgeloste moorden zorgt voor onrust. Jij, detective John Anderson, gaat op jacht naar de seriemoordenaar en lost raadsels op. Zoek voorwerpen, praat met mensen en kijk naar beeldfragmenten die je kunnen helpen om de aanleiding van de moord te begrijpen. Een tatoeage van een raaf blijkt de rode draad door het verhaal te zijn. Jij bepaalt hoe de game eindigt!

Spelbesturing

Klikken = lopen, dubbelklikken = rennen. Klik om voorwerpen op te pakken en versleep ze vanuit je inventaris naar het venster om ze te gebruiken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/puzzle_and_run/raven_crime.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Het Ravenmysterie Little Game