LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Jamal in de wespenbunker. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Jamal in de wespenbunker

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Jamal in de wespenbunker" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Jamal in de wespenbunker te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Heb jij wel eens een spin gezien die graag fruit eet? Jamal is er zo eentje! Zorg dat hij alle vruchten verzamelt, en doorloop de levels.

Spelbesturing

Besturing door middel van de pijltjestoetsen. Druk op Shift om een draad weg te slingeren. Druk op het pijltje omhoog en op het pijltje omlaag om de draad langer of korter te maken. Druk nog een keer op Shift om de draad los te laten. Ctrl = beter richten voor het afschieten van een draad.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/puzzle_and_run/jamal_and_wasp/jamal-and-the-wasp-bunker.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Jamal in de wespenbunker Little Game