LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Kristalrenner. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Kristalrenner


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
8.1
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Kristalrenner, een leuk denkspel waarin je ook je behendigheid goed kunt gebruiken. 24 Levels bevat het in totaal. Je loopt in een kristallen gangenstelsel vol gevaren. Af en toe kom je een blokkade tegen, in de vorm van blauwe kristallen. Stap in de kristallen, en draai ze, zodat je er aan de andere kant weer uit kunt stappen. De gele kristallen draaien vanzelf rond. Je moet hier dus precies op het juiste moment weer uit stappen. Verzamel alle munten, stap op de boot die je naar het volgende level brengt, en druk op de spatiebalk om weg te varen. Af en toe kom je mensen tegen die je om hulp zullen vragen. Als je ze helpt, verdien je extra punten. De sleutels die je vindt, openen gesloten deuren die dezelfde kleur hebben als de sleutel. Doe je best, en probeer tot in level 24 te komen!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. Druk op de spatiebalk om de blauwe kristallen te draaien. Druk op Ctrl of X om een bom te plaatsen. Als je op Z drukt, kun je uitzoomen om het hele level te bekijken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/collect/crystal_runner.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Kristalrenner Little Game