LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Loa's Eilandzoektocht. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Loa's Eilandzoektocht

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Loa's Eilandzoektocht" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Loa's Eilandzoektocht te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
8.7
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Kwaadaardige wezens teisteren een groot deel van het heelal. Jij bent terug in de tijd gestuurd om deze wezens op te sporen en ervoor te zorgen dat het kwaad zich niet verder verspreidt...

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. Druk op Z voor een magnetisch veld wanneer je stilstaat, of om te rennen. Je kan ook op Z drukken om scènes of gesprekken over te slaan. Gebruik X om te springen en te praten. Druk op de spatiebalk om het spel te starten, te onderbreken en te hervatten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/puzzle_and_run/loa-and-the-island-quest.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Loa's Eilandzoektocht Little Game