LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Lucky tower. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Lucky tower

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Lucky tower" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Lucky tower te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
10
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Een waanzinnig grappig spel waar je wel even mee bezig bent! Je bent een ridder die een kasteel is binnengedrongen, maar wat heeft dat kasteel veel deuren! Achter iedere deur schuilt weer een andere verrassing, en soms heb je geluk, soms heb je vette pech. Onthoud goed wat er achter welke deur zat, om niet twee, of zelfs drie keer achter elkaar dezelfde fout te maken! Let goed op want soms zitten er nuttige hints in het spel verborgen. Dit spel is het leukst met het geluid aan!!!

Spelbesturing

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om te lopen, A om te springen en het pijltje omlaag om te bukken. Met S kun je zowel slaan, een hendel omhoog halen of een gewicht optillen. Door op het pijltje omhoog te klikken, ga je een ruimte binnen. Als je op Enter drukt, kom je weer overeind nadat je knock-out bent gegaan. En als je het leven echt niet meer ziet zitten, biedt de K-toets altijd nog een uitweg.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/find_the_way/lucky-tower.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Lucky tower Little Game