LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Mary's Zoektocht. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Mary's Zoektocht

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Mary's Zoektocht" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Mary's Zoektocht te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Dit is een leuk avonturenspel dat zich afspeelt in het bezette koninkrijk Algoria. Anne, de prinses van Algoria, verschuilt zich in Camp Patterson. Ze heeft haar leven te danken aan Mary Reed, die haar in het verleden heeft gered. Deze dappere Mary krijgt op een dag een brief van Anne, met daarin het verzoek om naar Camp Patterson af te reizen. Dit doet ze, maar onderweg ontvangt ze het verschrikkelijke nieuws dat de prinses door de bezetter is gevangengenomen. Er staat haar dus maar één ding te doen: Prinses Anne's leven opnieuw redden! Ga op avontuur met Mary en zorg dat je alle zeven 'letterdruppels' vindt, om het einde van het spel een andere wending te geven! Het is soms even zoeken naar oplossingen in de plaatjes, maar dat maakt het spel juist uitdagend.

Spelbesturing

Gebruik je muis om dit avonturenspel te spelen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/find_the_way/mary_reed_chronicles.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Mary's Zoektocht Little Game