LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Min-Hero Tower of Sages. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Min-Hero Tower of Sages


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
10
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Iedereen droomt ervan om titanen te mogen trainen in de Toren der Wijzen. Slechts een enkeling is uitverkoren: hij of zij die erin slaagt om de Grote Wijze te verslaan. In Tower of Sages, een turn-based rollenspel, laat je allerlei poppetjes tegen elkaar vechten. Maak de beste strategische keuze voor het gevecht begint, en kijk waar het eindigt! Verzamel en train deze wezens: je kunt er meer dan 100 verzamelen dus daar ben je nog wel even mee bezig! Ieder poppetje hoort bij een bepaald type, bijvoorbeeld vuur, gras of water. Sommige types zijn sterker of zwakker wanneer ze vechten tegen bepaalde andere types. Zorg voor de perfecte samenstelling in jouw groep, zodat jij een succesvolle titanentrainer wordt!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen. Tijdens de gevechten gebruik je de linker muisknop om strategische zetten te kiezen. Druk op de spatiebalk om met andere personages in het spel te praten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/rpg/min_hero_tower_of_sages.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Min-Hero Tower of Sages Little Game