LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Nelly 2 aflevering 1. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Nelly 2 aflevering 1

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Nelly 2 aflevering 1" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Nelly 2 aflevering 1 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Wat een mooi avonturenspel is dit! Prachtige graphics en een spannend avontuur vol verrassingen. Maak kennis met kleine Nelly, een meisje dat op avontuur gaat in het bos. Ze komt hier zowel gevaarlijke als behulpzame wezens tegen. In het derde level vindt Nelly een amulet, waarmee ze haar omgeving kan veranderen. Zo worden onbereikbare plekken toch bereikbaar en kan ze sommige voorwerpen ook verplaatsen. Door schade en schande wordt ze wijs: niet alle voorwerpen die ze vindt, liggen er namelijk om haar te helpen: vele zijn zelfs dodelijk!

Spelbesturing

Bewegen doe je met de pijltjestoetsen of met WASD. Druk op de spatiebalk om een handeling te verrichten wanneer er een vraagteken boven Nelly's hoofd verschijnt. Druk op Z om Nelly's omgeving te veranderen wanneer ze niet verder kan. Met X kan Nelly haar vriendje oppakken of weer wegzetten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/puzzle_and_run/nelly_2_episode_1.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Nelly 2 aflevering 1 Little Game