LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Op weg naar het einde. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Op weg naar het einde

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Op weg naar het einde" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Op weg naar het einde te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Wat is dit een boeiend avonturenspel! Leid het mannetje naar het Noorden om te ontdekken wat het leven na de dood inhoudt. Onderweg zul je allerlei opdrachten moeten uitvoeren en gevaren moeten trotseren. Monsters kruipen over de paden, gevaarlijke planten blokkeren de doorgang... verzamel nuttige voorwerpen die je kunt gebruiken om obstakels uit de weg te ruimen en gevaren te overwinnen. Hiervoor zul je wel van de gebaande paden moeten afwijken!

Spelbesturing

* Let op: wanneer je het zwarte beginscherm ziet (met 'New Game' en 'Continue'), moet je met de pijltjestoetsen één van de twee kiezen. In de meeste gevallen is dit gewoon New Game. Daarna druk je op de spatiebalk om te beginnen. * Bewegen doe je met de pijltjestoetsen. Druk op Z voor hints e.d. (dit zie je dan ook in de rechter bovenhoek van je scherm verschijnen). Door op X te drukken kun je voorwerpen gebruiken die je eerder in het spel verzameld hebt.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/rpg/reaching_finality.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Op weg naar het einde Little Game