LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Op weg naar het einde. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Op weg naar het einde


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Wat is dit een boeiend avonturenspel! Leid het mannetje naar het Noorden om te ontdekken wat het leven na de dood inhoudt. Onderweg zul je allerlei opdrachten moeten uitvoeren en gevaren moeten trotseren. Monsters kruipen over de paden, gevaarlijke planten blokkeren de doorgang... verzamel nuttige voorwerpen die je kunt gebruiken om obstakels uit de weg te ruimen en gevaren te overwinnen. Hiervoor zul je wel van de gebaande paden moeten afwijken!

Spelbesturing

* Let op: wanneer je het zwarte beginscherm ziet (met 'New Game' en 'Continue'), moet je met de pijltjestoetsen één van de twee kiezen. In de meeste gevallen is dit gewoon New Game. Daarna druk je op de spatiebalk om te beginnen. * Bewegen doe je met de pijltjestoetsen. Druk op Z voor hints e.d. (dit zie je dan ook in de rechter bovenhoek van je scherm verschijnen). Door op X te drukken kun je voorwerpen gebruiken die je eerder in het spel verzameld hebt.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/rpg/reaching_finality.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Op weg naar het einde Little Game