LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Ozee. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Ozee

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Ozee" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Ozee te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
8.2
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Help dit grappige mannetje om zo ver mogelijk te komen. Onderweg zal hij allerlei hindernissen tegenkomen, maar ook sterren die bonuspunten opleveren. Wees dus voorzichtig en behendig, en probeer zoveel mogelijk punten te scoren.

Spelbesturing

Gebruik de linker pijltjestoets om naar links te gaan, de rechter pijltjestoets om naar rechts te gaan en het pijltje omhoog om te springen. Als je de rechter pijltjestoets tegelijk met A indrukt, kun je rennen en wanneer je dan springt, kun je een grotere afstand overbruggen. Door S en het pijltje naar links te combineren, kun je aan voorwerpen trekken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/ozee.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Ozee Little Game