LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Panik in Chocoland. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Panik in Chocoland

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Panik in Chocoland" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Panik in Chocoland te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Ken je het poppetje Panik? Hij is binnengedrongen in de chocoladefabriek, die door Evil Red Guy is overgenomen. De slechterik heeft op iedere verdieping bommen geplaatst! Help jij Panik om vanaf de onderste verdieping naar de bovenste verdieping te komen, en hierbij alle bommen onschadelijk te maken? De vliegende oogjes bewaken de bommen, dus kijk goed uit voor deze handlangers.

Spelbesturing

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om Panik te laten lopen of vliegen. Druk op de spatiebalk om te springen. Hoe langer je de spatiebalk ingedrukt houdt, hoe hoger Panik springt.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/chocolate_land/panik_in_chocoland.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Panik in Chocoland Little Game