LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Papa Louie: hamburgeraanval. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Papa Louie: hamburgeraanval

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Papa Louie: hamburgeraanval" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Papa Louie: hamburgeraanval te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

De Papa Louie-spellenserie is uitgebreid: dit is geen bedieningsspel, maar een platformspel waarin je vecht tegen vijandelijke hamburgers die het gemunt hebben op de hamburgertent van Papa Louie! Sla de hamburgers, tomaten en andere ingrediënten tot moes en pak alle bonussen die je pakken kunt! Je kunt ook bovenop de vijanden springen, zodat ze even buiten bewustzijn raken. Lukt het jou om deze hamburgeraanval af te slaan?

Spelbesturing

Pijltje omhoog = springen. Ingedrukt houden = hoger springen. Spatiebalk = aanvallen. Pijltje omlaag = naar beneden roetsjen om meerdere vijanden in één keer uit te schakelen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/papa_louie_2_when_burgers_attack.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Papa Louie: hamburgeraanval Little Game