LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Pokémon Toren Verdedigen. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Pokémon Toren Verdedigen

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Pokémon Toren Verdedigen" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Pokémon Toren Verdedigen te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
9.3
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Neem een kijkje in het lab van professor Samuel Oak en kies een pokéball uit. Daarin zit een kleine pokémon, waar je goed voor moet zorgen. Je hebt de keuze uit Bulbasaur, Charmander of Squirtle. Plotseling komt er een groep pokémons het lab binnen, op zoek naar snoep. Vecht samen met jouw pokémon tegen de dieven, en schakel er zo veel mogelijk uit!

Spelbesturing

Versleep je pokémon naar een lege plek op de kaart om te vechten. Klik op je pokémon's profiel om hem te upgraden of zijn manier van vechten te veranderen. Als je een pokémon wilt vangen, doe je dit door er een pokéball naartoe te slepen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/defend_your_tower/pokemon_tower_defense1.swf?v=1" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Pokémon Toren Verdedigen Little Game