LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Professor Spelonkmans. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Professor Spelonkmans

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Professor Spelonkmans" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Professor Spelonkmans te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
10
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Professor Spelonkmans heeft maar één doel in zijn leven: alle grotten afschuimen, op zoek naar bijzondere, prehistorische schatten of andere waardevolle dingen. Dit is natuurlijk niet zonder risico's: in de grot wonen ook bloeddorstige reuzenvleermuizen, die hij zal moeten zien te ontwijken. Help deze moedige professor om weer levend uit deze grot te komen, met zo veel mogelijk schatten!

Spelbesturing

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen of A en D om te lopen, en C en J om te springen. Druk op X of K om een harpoen te schieten. Gebruik het pijltje omhoog samen met X, of W samen met K om je harpoen omhoog te schieten. Zo haak je jezelf vast aan het plafond, en kun je ravijnen met gevaarlijke pinnen ontwijken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/professor_spelunkington.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Professor Spelonkmans Little Game