LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Rasta-oma. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Rasta-oma

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Rasta-oma" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Rasta-oma te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Jij bestuurt Rasta-oma, een stoer oudje dat in de achterbuurten van een Amerikaanse stad woont. Er is daar een boel criminaliteit, en het is haar doel om de wijk wat veiliger te maken. Dit doet ze door portemonnees en cannabis te verzamelen en naar de politie te brengen. Wanneer Rasta-oma bij een mammoet komt, activeert ze een checkpoint. Alle mensen waar ze bovenop springt, veranderen in modelburgers! Hartjes zijn extra leven waard. Veel plezier in de vier levels van deze grappige platformgame!

Spelbesturing

Gebruik de linker en rechter pijltoetsen om te lopen en het pijltje omhoog om deuren te openen. Druk op de spatiebalk als je wilt springen. Als Rasta-oma op een putdeksel springt, kan ze helemaal hoog springen. Houd de pijltjes omhoog of omlaag ingedrukt om ladders te beklimmen, of via ladders af te dalen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/collect_and_avoid/rasta-gran.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Rasta-oma Little Game