LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Scooby Doo piratenschip. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Scooby Doo piratenschip

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Scooby Doo piratenschip" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Scooby Doo piratenschip te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
8
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Scooby Doo en Shaggy zitten op een piratenschip en moeten proberen om alle opdrachten succesvol uit te voeren. Help jij ze hierbij?

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. Druk op de spatiebalk om een actie uit te voeren. Gebruik T om het ene voorwerp voor het andere te wisselen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/scooby_doo/pirate_ship_of_fools.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Scooby Doo piratenschip Little Game