LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Sluipen in het pakhuis. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Sluipen in het pakhuis

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Sluipen in het pakhuis" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Sluipen in het pakhuis te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

In dit pakhuis gebeuren dingen die het daglicht niet kunnen verdragen... jij bent eropaf gestuurd om poolshoogte te gaan nemen. Het pakhuis en het terrein eromheen worden alleen bewaakt door soldaten, dus je zult goed uit moeten kijken waar je loopt (of sluipt), anders doden ze je. Je kunt zelf ook soldaten doden, door ze te besluipen en daarna te grazen te nemen.

Spelbesturing

Bewegen gaat met de pijltjestoetsen. Druk op de spatiebalk om deuren te openen. Als je een soldaat wilt doden, besluip je hem eerst (druk hiervoor op Shift) en druk je daarna op de spatiebalk.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/strategy/stealth-hunter-2.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Sluipen in het pakhuis Little Game