1 2 3 4
Advertentie
Ontsnap uit het spookhuis

Ontsnap uit het spookhuis

Avontuur Spellen7,6Gaat het jou lukken om uit dit enge spookhuis te ontsnappen? Probeer maar eens!
Scooby Doo Avontuur 1

Scooby Doo Avontuur 1

Avontuur Spellen8,7Leid Shaggy en Scooby door een reeks van logische raadsels! Let op de scènes voor aanwijzingen en voeg alle voorwerpen toe aan je verzameling.
Sonic 1

Sonic 1

Avontuur Spellen7,7Kruip in de huid van het Sonic-personage en doorloop alle levels van dit leuke Sonicspel! Je komt krabben tegen die vuurballen gooien en apen die ballen gooien, dus pas op!
Met Garfield de wereld rond

Met Garfield de wereld rond

Sport Spellen7,7Garfield gaat al voetballend de wereld rond, en hij heeft hierbij jouw hulp nodig, en die van voetballers uit allerlei landen!
Spinjitzu Smash DX

Spinjitzu Smash DX

Behendigheid Spellen7,9Welkom in de wereld van Lego Ninjago! Speel dit leuke Lego-vechtspel waarin de ninja's Kai, Cole, Zane en Jay de hoofdrol spelen! Voordat zij echte Spinjitzu-meesters zijn, moeten ze nog de nodige ervaring opdoen. Voer alle opdrachten uit en vergaar kennis...
Eddie Murphy

Eddie Murphy

Avontuur Spellen7,6Dit is een grappig spel waarin je samen met Eddie Murphy de straat gaat bekijken. Maak de juiste keuze, anders krijg je strafpunten. Op het laatst moet je tegen een robot vechten: succes!
Kasteelkat 3

Kasteelkat 3

Avontuur Spellen7,6In dit leuke Kasteelkat-spel ga je met Kasteelkat de woestijn in. Je doel is om in Las Vegas te komen. Dat is best wel moeilijk! Tip: bij vliegende cactussen moet je het kanon gebruiken en bij slangen gebruik je stekelballen.
Vuurjongen en Watermeisje 1

Vuurjongen en Watermeisje 1

Avontuur Spellen6,2Zorg dat water en vuur elkaar niet raken in de Oerwoudtempel! Per level heb je verschillende doelen. Er zijn levels waarin je zo snel mogelijk bij de uitgang moet zien te komen en alle diamanten moet verzamelen. In een ander level moeten de vuurjongen...
Vuurjongen en Watermeisje 2

Vuurjongen en Watermeisje 2

Denk Spellen6,8Zorg dat water en vuur elkaar niet raken in de doolhof in de Tempel van het Licht! Per level heb je verschillende doelen. Er zijn levels waarin je zo snel mogelijk bij de uitgang moet zien te komen en alle diamanten moet verzamelen. In een ander level...
Vuurjongen en Watermeisje 3

Vuurjongen en Watermeisje 3

Avontuur Spellen6,9Watermeisje en Vuurjongen zijn weer op avontuur, ditmaal in de IJstempel. Ze hebben elkaars hulp nodig om de uitgang te bereiken. Allebei hebben ze zo hun voor- en nadelen wanneer ze hindernissen tegenkomen. Vuurjongen glijdt bijvoorbeeld lekker snel...
Vuurjongen en Watermeisje 4

Vuurjongen en Watermeisje 4

Behendigheid Spellen6,5Er is weer een nieuwe aflevering van Vuurjongen en Watermeisje! In deel 4 gaan ze op avontuur in de Kristallen Tempel. Water en vuur verdragen elkaar niet, dus kijk uit dat het Watermeisje niet in de vlammenzee terechtkomt en dat de Vuurjongen niet in...
Victor's Nachtmerries 4

Victor's Nachtmerries 4

Avontuur Spellen9,2Nightmares 'De gestolen souveniers van Rob R' is het laatste deel van de nightmares serie!
Victor's Nachtmerries 3

Victor's Nachtmerries 3

Avontuur Spellen9,1In dit derde deel van Nightmares ontmoet je 'The baron of vermin famine'. Je zult weer voorzichtig een uitweg moeten vinden!
Steppenwolf 2

Steppenwolf 2

Avontuur Spellen8,9Dit is deel 2 van Steppenwolf. Je bent gevangengenomen en nu ga je proberen om te ontsnappen!
Victor's Nachtmerries 1

Victor's Nachtmerries 1

Avontuur Spellen8,8Leid Victor door zijn nachtmerries heen zodat hij weer rustig kan slapen.
Dodge and Dash

Dodge and Dash

Avontuur Spellen8,7Haal de krant, zoek de slippers en graaf je bot op voordat Tante Sarah er is!
Ontsnap uit het spookhuis 3

Ontsnap uit het spookhuis 3

Avontuur Spellen8,6Hoe kom je dat enge spookhuis nou uit? Los allerlei puzzels op om te kunnen ontsnappen. Hiermee zul je nog wel even bezig zijn!
Steppenwolf 5

Steppenwolf 5

Avontuur Spellen8,5Dit is deel 5 van Steppenwolf. Tijdens de treinrit word je gevangengenomen. Het grote avontuur begint!
Harry de Hamster 2

Harry de Hamster 2

Avontuur Spellen8,4Help Harry de hamster met het bouwen van tunnels door 5 levels zodat hij veilig naar huis kan. Kijk uit voor de kat!
Spinjitzu Spinball

Spinjitzu Spinball

Avontuur Spellen7,9Speel dit leuke Lego Ninjago spel waarin de ninja's Kai, Cole, Zane en Jay de hoofdrol spelen! Ze draaien supersnel rond en moeten verschillende vijanden verslaan door ertegenaan te knallen. Je kunt verschillende bonuspunten verzamelen, dus probeer om...
Strategy Defense 3

Strategy Defense 3

Avontuur Spellen7,8Probeer het kasteel van de tegenstander te vernietigen.
Batman 3

Batman 3

Avontuur Spellen7,7In dit spel, speel weer mee een spannend avontuur van batman!
1 2 3 4

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game