1 2 3 4
Advertentie
Batman 3

Batman 3

Avontuur Spellen7,7In dit spel, speel weer mee een spannend avontuur van batman!
Super D

Super D

Avontuur Spellen7,7Verzamel alle gezichtjes en ruil dubbele gezichtjes voor andere gezichtjes. Ontwijk de andere blokken of spring boven op ze om ze te verslaan.
Cactus McCoy 2

Cactus McCoy 2

Avontuur Spellen7,5Nadat Cactus McCoy de gouden cactus heeft gevonden, blijkt dat er meer kapers op de kust zijn! Net op het moment waarop een strijd om de gouden cactus ontstaat, komt er een alles verpletterende spijkerkogel aan rollen. Cactus McCoy en de onbekende schatzoekster...
Dynamons World

Dynamons World

Avontuur Spellen7,4Heb jij het in je om een Dynamon-kapitein te worden? Probeer deze strijdende, magische monsters naar de overwinning te leiden in dit leuke mobiele spel.
Verdedig Boedapest

Verdedig Boedapest

Avontuur Spellen7,4In dit deel van "toren verdedigen" is het de bedoeling dat je de vijanden van Boedapest tegenhoudt. Dit kun je doen door soldaten op te stellen in de straten van Boedapest.
Cactus McCoy

Cactus McCoy

Avontuur Spellen7,3Een ruige cowboy wordt het Wilde Westen in gestuurd om een cactusvormige schat te zoeken. Wonder boven wonder vindt hij deze, maar als hij 's ochtends wakker wordt, merkt hij dat hij zelf in een cactus is veranderd! Langzaam zal hij verstenen, tenzij...
Harry de Hamster 3

Harry de Hamster 3

Avontuur Spellen7,3Help deze hamster om alle vijanden te pletten. Pas op voor kikkers en rijd niet over de planten heen. Pak Harry's voerbak wanneer de vijanden geplet zijn.
Kasteelkat 4

Kasteelkat 4

Avontuur Spellen7,3Dit is alweer het vierde deel uit de Kasteelkat-serie! Schiet alle vijanden dood die je tegenkomt en versla alle bazen! Uiteindelijk kom je in een kasteel.
Baby Verzorgen

Baby Verzorgen

Avontuur Spellen7,2Zorg goed voor de drieling zodat hun ouders kunnen slapen.
Middeleeuwse verdediging Z

Middeleeuwse verdediging Z

Avontuur Spellen7,2En mysterieuze ziekte heeft het koninkrijk overgenomen en mensen in monsters veranderd. Kun je je samen met de koning redden in dit intensieve actiespel? Huur boogschutters, upgrade je voertuig en hou je dappere ezel goed gevoerd!
Kasteelkat 2

Kasteelkat 2

Avontuur Spellen7,2Help Kasteelkat om alle levels te doorlopen in dit leuke spel. Bij auto's moet je het kanon gebruiken, en bij de inktvis gebruik je stekelballen.
De laatste overlevenden

De laatste overlevenden

Avontuur Spellen7,1Dit dappere duo probeert zich een weg te banen door een stad vol op hol geslagen zombies. Kun jij ervoor zorgen dat ze in elk level heelhuids de uitgang bereiken in dit zenuwslopende strategische actiespel? Laat ze samenwerken om aan de hordes ondoden...
Sitch in Time 5

Sitch in Time 5

Avontuur Spellen7,1In dit Sitch in Time-spel moet je met behulp van een schijfje een balletje in de goal proberen te krijgen. Je speelt tegen een tegenstander. Er zijn ook speciale dingen die je kunt pakken als je blokjes kapotmaakt: een schijfvergroter of -verkleiner bijvoorbeeld,...
Papa Louie: hamburgeraanval

Papa Louie: hamburgeraanval

Avontuur Spellen7,1De Papa Louie-spellenserie is uitgebreid: dit is geen bedieningsspel, maar een platformspel waarin je vecht tegen vijandelijke hamburgers die het gemunt hebben op de hamburgertent van Papa Louie! Sla de hamburgers, tomaten en andere ingrediƫnten tot...
Steppenwolf 3

Steppenwolf 3

Avontuur Spellen7,1Dit is deel 3 van Steppenwolf. Hierin ga je proberen om de mysteries in het moeras op te lossen!
Gravertje

Gravertje

Avontuur Spellen7,1Gravertje heeft een superboor waarmee hij door alle soorten grond boort, op zoek naar schatten en bonussen. Hij kan een radar inzetten om onzichtbare schatten op te sporen: zet dit hulpmiddel dus in als je efficiƫnt te werk wilt gaan!
Sonic Collectie

Sonic Collectie

Avontuur Spellen7Probeer met Sonic binnen 300 seconden zoveel mogelijk ringen te verzamelen en de level te halen. Pas op voor de vijanden!
Spookhuis 3

Spookhuis 3

Avontuur Spellen7Leid Hector door de puzzels van de Gele Kamer in dit spookhuis!
Ben 10 Savage Pursuit

Ben 10 Savage Pursuit

Avontuur Spellen7Dr. Animo wil een gevaarlijke transformator in elkaar gaan zetten, het is aan Ben om dit te voorkomen. Door middel van transformaties kun je vele hindernissen overbruggen.
LEGO Friends Yacht

LEGO Friends Yacht

Avontuur Spellen6,9Je Legovriendinnen zitten op hun zeilboot en in de haven zwemmen allerlei leuke dolfijnen en andere vissen! Ze dagen je uit voor een spelletje: hoepels om de dolfijnen gooien. De hoepels moeten niet om de lichtgrijze visjes terechtkomen, want dat levert...
Spookhuis 2

Spookhuis 2

Avontuur Spellen6,9Leid Hector door de puzzels van de Oranje Kamer in dit spookhuis!
Sonic 2

Sonic 2

Avontuur Spellen6,9Je moet met Sonic de levels door rennen. Pas op voor de beesten. Klik op de kleine Sonic aan het begin van het spel om het spel te starten!
Op kikkeravontuur

Op kikkeravontuur

Avontuur Spellen6,8Jij bent een kikker, die in het kikkerbos is beland. De oranje kikker wijst jou daar de weg. Het kikkerbos was vroeger een fijne plek om te leven, maar sinds de insecten zich er agressief zijn gaan gedragen, zijn veel kikkers vertrokken naar andere oorden....
1 2 3 4

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game