1 2 3 4
Advertentie
Hopper

Hopper

Avontuur Spellen1,5Begeleid hopper in elke level naar het sterretje.
Steppenwolf 1

Steppenwolf 1

Avontuur Spellen8Steppenwolf is een leuk avonturenspel met veel actie en leuke puzzels. Een echte aanrader!
Cactus McCoy

Cactus McCoy

Avontuur Spellen5,4Een ruige cowboy wordt het Wilde Westen in gestuurd om een cactusvormige schat te zoeken. Wonder boven wonder vindt hij deze, maar als hij 's ochtends wakker wordt, merkt hij dat hij zelf in een cactus is veranderd! Langzaam zal hij verstenen, tenzij...
Hopper 3

Hopper 3

Avontuur Spellen1,3Probeer hopper naar de top van de berg te begeleiden. Maar pas op dat hij niet van de berg valt.
Testpop ontsnapt

Testpop ontsnapt

Avontuur Spellen6,3Na weer een dag vol botstesten heeft de kleine testpop er genoeg van en hij besluit om te ontsnappen uit de fabriek. Help jij hem om langs alle obstakels te komen en de fabriek heelhuids te verlaten? Zo kan hij een nieuw leven beginnen zonder botsingen...
Arcane TSC 3

Arcane TSC 3

Avontuur Spellen5,9Deel 3: In dit deel moet je het geheim op de boot ontdekken!
Smerige gevangenis

Smerige gevangenis

Avontuur Spellen8,8Ontsnap uit de smerige gevangenis voordat jouw nieuwe celgenoot aankomt! Zoek alle voorwerpen bij elkaar die je hierbij kunnen helpen.
Steppenwolf 12

Steppenwolf 12

Avontuur Spellen6,9Dit is deel 12 van Steppenwolf. Er lijken mysterieuze experimenten te worden gehouden in het gebouw. Jij gaat natuurlijk op onderzoek uit!
Steppenwolf 8

Steppenwolf 8

Avontuur Spellen7,5Dit is deel 8 van Steppenwolf. Stap de grot binnen en zorg dat je het bloed van het monster te pakken krijgt.
Zo vampier zo zoon

Zo vampier zo zoon

Avontuur Spellen8,2Toen moeder Dracula was bevallen van haar zoon, bleek er geen vampier, maar een gewone mensenbaby te zijn geboren! Zijn naam is Jordan. De vampiers in de omgeving krijgen hier lucht van en ze azen op hem. Help jij Jordan om uit deze op bloed beluste omgeving...
Steppenwolf 11

Steppenwolf 11

Avontuur Spellen8,6In deel 11 van Steppenwolf ga jij het geheim van het mysterieuze CD'tje ontrafelen!
De labmuis ontsnapt

De labmuis ontsnapt

Avontuur Spellen8,5Help jij het laboratoriummuisje om te ontsnappen, voordat de laboranten hem te pakken krijgen en allerlei wrede dierproeven op hem uitvoeren! Zoek alle voorwerpen bij elkaar die de muis kunnen helpen en probeer zo snel mogelijk te zijn.
Steppenwolf 15

Steppenwolf 15

Avontuur Spellen6,1In deel 15 zijn de vijanden je op het spoor. Ren snel weg voordat ze je neerschieten!
Steppenwolf 7

Steppenwolf 7

Avontuur Spellen6,4In deel 7 van Steppenwolf zijn de boeven je op het spoor. Doe je best om je uitweg in de sneeuw te vinden!
Fifish

Fifish

Avontuur Spellen6,1Een visje wil graag een watertelefoon kopen maar hij heeft er geen geld voor. Hij gaat onder water op zoek naar parels: help jij hem hierbij? Zodra er een cirkel van bolletjes om hem heen draait, kun je op hem klikken en zwemt hij verder.
Steppenwolf 13

Steppenwolf 13

Avontuur Spellen7,5Dit is deel 13 van Steppenwolf. Er gebeuren vreemde dingen in deze haven. Jij gaat natuurlijk op onderzoek uit!
Steppenwolf 6

Steppenwolf 6

Avontuur Spellen7,6In deel 6 van Steppenwolf ga je proberen om het Boeddhamysterie op te lossen!
Steppenwolf 3

Steppenwolf 3

Avontuur Spellen8,4Dit is deel 3 van Steppenwolf. Hierin ga je proberen om de mysteries in het moeras op te lossen!
Arcane TSC 4

Arcane TSC 4

Avontuur Spellen5In deze aflevering ben je op zoek naar de laatste aanwijzingen!
Arcane TSC 6

Arcane TSC 6

Avontuur Spellen4,8Deel 6: Help je vrienden in de spookkamer.
Steppenwolf 14

Steppenwolf 14

Avontuur Spellen8,2Dit is deel 14 van de Steppenwolf-spellenserie. Je bent betrapt en zit vastgebonden aan de stoel. Wat nu?!
Steppenwolf 10

Steppenwolf 10

Avontuur Spellen5,9Dit is deel 10 van Steppenwolf. Steppenwolf wordt er deze keer op uitgestuurd om actie te ondernemen in de sneeuw.
Steppenwolf 17

Steppenwolf 17

Avontuur Spellen7,7Dit is deel 17 van Steppenwolf. Je staat aan de start van een nieuw avontuur in een tropisch land!
Steppenwolf 19

Steppenwolf 19

Avontuur Spellen6,5Dit is deel 19 van Steppenwolf. De boef is erin geslaagd om te ontkomen en is op de vlucht geslagen. Laat hem niet ontstappen!
Varkensdroom

Varkensdroom

Avontuur Spellen5Dit varkentje wordt wakker in een monnikencel. Hij heeft een rare droom gehad, en vraagt zich af wat er is gebeurd. Hij stapt uit bed, en merkt dat de tempel is overstroomd. Hij krijgt een belangrijke opdracht: de oude geschriften redden, zodat ze niet...
Adam en Eva: Slaapwandelaar

Adam en Eva: Slaapwandelaar

Avontuur Spellen8,1O, nee! Adam slaapwandelt over het Noordpoolgebied! Je moet hem goed in de gaten houden terwijl hij naar huis wankelt en in bed stort in dit hilarische zoek-en-klik avonturenspel. Kun jij hem helpen hongerige ijsberen te vermijden, op slee├źn rijden en...
Steppenwolf 9

Steppenwolf 9

Avontuur Spellen8,1Dit is deel 9 van Steppenwolf. Je staat onder schot en bent de enige overlevende. Het grote avontuur begint!
1 2 3 4

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game