1 2 3 4
Advertentie
Piratenschat

Piratenschat

Avontuur Spellen5,9Help de piraat Barbarossa zijn schat terug te vinden. Per level moet je de juwelen weg spelen om de sleutels te pakken te krijgen. Juwelen speel je weg door je muis over minstens 3 dezelfde aaneengrenzende juwelen te slepen.
Sneeuwjacht

Sneeuwjacht

Avontuur Spellen6,1Deze yeti wil van een iglo naar de andere komen. Ren over de sneeuw, glijd over het ijs en gooi zo veel mogelijk pinguïns omver. Voor de grote pinguïns moet je wel veel vaart hebben, anders kost het je een leven. Veel plezier!
Lego-expeditie 1

Lego-expeditie 1

Avontuur Spellen6,3Probeer om de wapenrusting van een ridder te pakken te krijgen door met drie Legopoppetjes samen te werken. Je moet door sloten heen, waarmee je deuren kunt openen. Als het ene poppetje op een slot staat, kan een ander poppetje erdoor.
Kirby

Kirby

Avontuur Spellen3,2Vlieg met Kirby door alle levels!
Papa Louie: hamburgeraanval

Papa Louie: hamburgeraanval

Avontuur Spellen6,8De Papa Louie-spellenserie is uitgebreid: dit is geen bedieningsspel, maar een platformspel waarin je vecht tegen vijandelijke hamburgers die het gemunt hebben op de hamburgertent van Papa Louie! Sla de hamburgers, tomaten en andere ingrediënten tot...
Jack Stone

Jack Stone

Avontuur Spellen5,8Je zit op het Lego-eiland, waar een overval wordt gepleegd. De dief rijdt net weg... jij bent Jack Stone en je moet de dief pakken!
Pokémon Toren Verdedigen

Pokémon Toren Verdedigen

Avontuur Spellen6,1Neem een kijkje in het lab van professor Samuel Oak en kies een pokéball uit. Daarin zit een kleine pokémon, waar je goed voor moet zorgen. Je hebt de keuze uit Bulbasaur, Charmander of Squirtle. Plotseling komt er een groep pokémons het lab binnen,...
Bob de Bouwer Bestellingen

Bob de Bouwer Bestellingen

Avontuur Spellen1,2Help Scoop de heftruck om alle pakjes op te halen!
Bob de Bouwer Lijmt

Bob de Bouwer Lijmt

Avontuur Spellen1,2Titus de kat jaagt achter een vlieg aan, en gooit daardoor allerlei vazen en potten om. Help je Bob om alle scherven weer aan elkaar te lijmen?
Hopper

Hopper

Avontuur Spellen5,2Begeleid hopper in elke level naar het sterretje.
Dynamons World

Dynamons World

Avontuur Spellen6,9Heb jij het in je om een Dynamon-kapitein te worden? Probeer deze strijdende, magische monsters naar de overwinning te leiden in dit leuke mobiele spel.
Bob de Bouwer Ontwerper

Bob de Bouwer Ontwerper

Avontuur Spellen1In dit spelletje kan je je eigen huis ontwerpen. Kies een vorm van een huis, en druk op de pijl wanneer je tevreden bent. Kies daarna de vorm van het dak, en druk weer op de pijl wanneer je tevreden bent. Daarna zijn de ramen, deuren en de schoorsteen...
Arcane TSC 3

Arcane TSC 3

Avontuur Spellen6,3Deel 3: In dit deel moet je het geheim op de boot ontdekken!
Arcane TSC 5

Arcane TSC 5

Avontuur Spellen5,8Deel 5: probeer dit raadsel zo snel mogelijk op te lossen!
Steppenwolf 8

Steppenwolf 8

Avontuur Spellen6,8Dit is deel 8 van Steppenwolf. Stap de grot binnen en zorg dat je het bloed van het monster te pakken krijgt.
Steppenwolf 17

Steppenwolf 17

Avontuur Spellen7,5Dit is deel 17 van Steppenwolf. Je staat aan de start van een nieuw avontuur in een tropisch land!
Smerige gevangenis

Smerige gevangenis

Avontuur Spellen7,1Ontsnap uit de smerige gevangenis voordat jouw nieuwe celgenoot aankomt! Zoek alle voorwerpen bij elkaar die je hierbij kunnen helpen.
Steppenwolf 13

Steppenwolf 13

Avontuur Spellen7,3Dit is deel 13 van Steppenwolf. Er gebeuren vreemde dingen in deze haven. Jij gaat natuurlijk op onderzoek uit!
Steppenwolf 7

Steppenwolf 7

Avontuur Spellen6,7In deel 7 van Steppenwolf zijn de boeven je op het spoor. Doe je best om je uitweg in de sneeuw te vinden!
Steppenwolf 15

Steppenwolf 15

Avontuur Spellen6,1In deel 15 zijn de vijanden je op het spoor. Ren snel weg voordat ze je neerschieten!
Zo vampier zo zoon

Zo vampier zo zoon

Avontuur Spellen6,3Toen moeder Dracula was bevallen van haar zoon, bleek er geen vampier, maar een gewone mensenbaby te zijn geboren! Zijn naam is Jordan. De vampiers in de omgeving krijgen hier lucht van en ze azen op hem. Help jij Jordan om uit deze op bloed beluste omgeving...
Steppenwolf 11

Steppenwolf 11

Avontuur Spellen8In deel 11 van Steppenwolf ga jij het geheim van het mysterieuze CD'tje ontrafelen!
Steppenwolf 6

Steppenwolf 6

Avontuur Spellen7,6In deel 6 van Steppenwolf ga je proberen om het Boeddhamysterie op te lossen!
Steppenwolf 9

Steppenwolf 9

Avontuur Spellen8Dit is deel 9 van Steppenwolf. Je staat onder schot en bent de enige overlevende. Het grote avontuur begint!
Steppenwolf 19

Steppenwolf 19

Avontuur Spellen6,5Dit is deel 19 van Steppenwolf. De boef is erin geslaagd om te ontkomen en is op de vlucht geslagen. Laat hem niet ontstappen!
Steppenwolf 12

Steppenwolf 12

Avontuur Spellen6,4Dit is deel 12 van Steppenwolf. Er lijken mysterieuze experimenten te worden gehouden in het gebouw. Jij gaat natuurlijk op onderzoek uit!
Steppenwolf 3

Steppenwolf 3

Avontuur Spellen8,4Dit is deel 3 van Steppenwolf. Hierin ga je proberen om de mysteries in het moeras op te lossen!
Fifish

Fifish

Avontuur Spellen6Een visje wil graag een watertelefoon kopen maar hij heeft er geen geld voor. Hij gaat onder water op zoek naar parels: help jij hem hierbij? Zodra er een cirkel van bolletjes om hem heen draait, kun je op hem klikken en zwemt hij verder.
Wiggi's Wereld

Wiggi's Wereld

Avontuur Spellen5,1Maak je eigen Wiggi, verzamel fruit en bereik de vlag om het level te behalen.
Steppenwolf 21

Steppenwolf 21

Avontuur Spellen6,1In deel 21 van Steppenwolf ga jij ervoor zorgen dat je niet betrapt wordt!
Steppenwolf 10

Steppenwolf 10

Avontuur Spellen6,2Dit is deel 10 van Steppenwolf. Steppenwolf wordt er deze keer op uitgestuurd om actie te ondernemen in de sneeuw.
Arcane TSC 2

Arcane TSC 2

Avontuur Spellen5,5Deel 2: In het tweede deel van deze aflevering zoek je het zwarte spook!
1 2 3 4

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game