1 2 3 4
Advertentie
Verdedig Boedapest

Verdedig Boedapest

Avontuur Spellen6,6In dit deel van "toren verdedigen" is het de bedoeling dat je de vijanden van Boedapest tegenhoudt. Dit kun je doen door soldaten op te stellen in de straten van Boedapest.
Steppenwolf 3

Steppenwolf 3

Avontuur Spellen6,6Dit is deel 3 van Steppenwolf. Hierin ga je proberen om de mysteries in het moeras op te lossen!
Het varkentje

Het varkentje

Avontuur Spellen6,6Verzamel items voor punten, spring over obstakels en ontwijk de beestjes.
Steppenwolf 9

Steppenwolf 9

Avontuur Spellen6,5Dit is deel 9 van Steppenwolf. Je staat onder schot en bent de enige overlevende. Het grote avontuur begint!
Sonic Karakter Ontwerper

Sonic Karakter Ontwerper

Avontuur Spellen6,5Ontwerp je eigen unieke Sonic poppetje.
Sonic Collectie

Sonic Collectie

Avontuur Spellen6,5Probeer met Sonic binnen 300 seconden zoveel mogelijk ringen te verzamelen en de level te halen. Pas op voor de vijanden!
Steppenwolf 17

Steppenwolf 17

Avontuur Spellen6,5Dit is deel 17 van Steppenwolf. Je staat aan de start van een nieuw avontuur in een tropisch land!
Pokémon Toren Verdedigen

Pokémon Toren Verdedigen

Avontuur Spellen6,4Neem een kijkje in het lab van professor Samuel Oak en kies een pokéball uit. Daarin zit een kleine pokémon, waar je goed voor moet zorgen. Je hebt de keuze uit Bulbasaur, Charmander of Squirtle. Plotseling komt er een groep pokémons het lab binnen,...
Stiekem Kusjes Geven

Stiekem Kusjes Geven

Avontuur Spellen6,4Probeer om te zoenen in deze discotheek, maar pas op dat de paparazi je niet betrapt !
Steppenwolf 22

Steppenwolf 22

Avontuur Spellen6,3Dit is deel 22 van Steppenwolf. Tijd om in actie te komen. Zorg dat je niet neergeschoten wordt!
Jonge Romeo op avontuur

Jonge Romeo op avontuur

Avontuur Spellen6,3Help jij deze jonge Romeo om op tijd op het afspraakje te komen dat hij met zijn vriendinnetje heeft? Hierbij zul je de nodige hindernissen moeten nemen en moet je op zoek naar een roos voor Romeo's vriendinnetje. Veel plezier met dit zoekspel!
Steppenwolf 6

Steppenwolf 6

Avontuur Spellen6,2In deel 6 van Steppenwolf ga je proberen om het Boeddhamysterie op te lossen!
Steppenwolf 13

Steppenwolf 13

Avontuur Spellen6,2Dit is deel 13 van Steppenwolf. Er gebeuren vreemde dingen in deze haven. Jij gaat natuurlijk op onderzoek uit!
Steppenwolf 14

Steppenwolf 14

Avontuur Spellen6,2Dit is deel 14 van de Steppenwolf-spellenserie. Je bent betrapt en zit vastgebonden aan de stoel. Wat nu?!
Spookhuis 3

Spookhuis 3

Avontuur Spellen6,2Leid Hector door de puzzels van de Gele Kamer in dit spookhuis!
LEGO Friends School

LEGO Friends School

Avontuur Spellen6,2Dit is een leuk geheugenspelletje met je vriendinnen van Lego Friends! Ze houden borden op met verschillende getallen: in het begin zijn dit er nog maar drie in een willekeurige volgorde, maar het worden er steeds meer. Kijk goed welk getal op welk bord...
Vliegende pinguïn 2

Vliegende pinguïn 2

Avontuur Spellen6,1Heb je het spel Vliegende pinguïn al gespeeld? Hierin help jij een pinguïn op de Zuidpool om te leren vliegen. Helaas is de pinguïn door deze pogingen toch in het ziekenhuis beland toen hij tegen een ijsschots aan knalde, maar hij geeft het niet op! Ook...
MM's

MM's

Avontuur Spellen6,1De Mini-MM's zijn verdwenen! Ga met Red, Yellow of Green op de avontuurlijke tocht om ze te vinden. Verzamel onderweg alle MM's en de bonussen om een hoge score te krijgen, open de dozen en spring boven op je vijanden om ze te verslaan. Veel plezier!
Steppenwolf 7

Steppenwolf 7

Avontuur Spellen6,1In deel 7 van Steppenwolf zijn de boeven je op het spoor. Doe je best om je uitweg in de sneeuw te vinden!
Steppenwolf 4

Steppenwolf 4

Avontuur Spellen6Dit is deel 4 van Steppenwolf. Wees snel en bevrijd de jongen voordat het te laat is!
Lego-expeditie 2

Lego-expeditie 2

Avontuur Spellen6Je gaat op expeditie in de bergen. Pak de diamanten maar pas op voor wolken, vogels, vliegtuigen en mensen die dingen gooien. Bij een kamp (tent) moet je landen: dan loop je geen schade op en wordt je brandstof weer bijgevuld. Vlieg naar de top van de...
Zwaarden en Sandalen 3

Zwaarden en Sandalen 3

Avontuur Spellen6Probeer in dit spel alle gevechten te winnen en zoveel mogelijk geld bij elkaar te verzamelen. Voor dit geld kun je weer allerlei spulletjes kopen.
GrindCraft

GrindCraft

Avontuur Spellen6Ben jij helemaal lyrisch van Minecraft? Kan jij in een online game, uren lang spelen en grinden? Dan is Grindcraft iets voor jou. Blijf klikken en verzamel genoeg materialen. Verbeter ze en maak weer nieuwe materialen zodat je, je raad het al, nog meer...
Piratenschat

Piratenschat

Avontuur Spellen5,8Help de piraat Barbarossa zijn schat terug te vinden. Per level moet je de juwelen weg spelen om de sleutels te pakken te krijgen. Juwelen speel je weg door je muis over minstens 3 dezelfde aaneengrenzende juwelen te slepen.
Steppenwolf 8

Steppenwolf 8

Avontuur Spellen5,8Dit is deel 8 van Steppenwolf. Stap de grot binnen en zorg dat je het bloed van het monster te pakken krijgt.
Zwaarden en Sandalen 4

Zwaarden en Sandalen 4

Avontuur Spellen5,8Speel dit leuke avontuur waar je je vijanden moet verslaan. Je bent om en om aan de beurt.
1 2 3 4

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game