1 2 3 4
Advertentie
Pokémon Toren Verdedigen

Pokémon Toren Verdedigen

Avontuur Spellen6,9Neem een kijkje in het lab van professor Samuel Oak en kies een pokéball uit. Daarin zit een kleine pokémon, waar je goed voor moet zorgen. Je hebt de keuze uit Bulbasaur, Charmander of Squirtle. Plotseling komt er een groep pokémons het lab binnen,...
Baby Verzorgen

Baby Verzorgen

Avontuur Spellen6,8Zorg goed voor de drieling zodat hun ouders kunnen slapen.
Vex 2

Vex 2

Avontuur Spellen6,7Dit is het vervolg op Vex, een uitdagend behendigheidsspel! Spring van platform naar platform en klim tegen muren op om de checkpoints te bereiken. Er zijn allerlei bewegende blokken waar je gebruik van kunt maken, maar waar je tegelijkertijd ook voor...
Steppenwolf 3

Steppenwolf 3

Avontuur Spellen6,7Dit is deel 3 van Steppenwolf. Hierin ga je proberen om de mysteries in het moeras op te lossen!
LEGO Friends Yacht

LEGO Friends Yacht

Avontuur Spellen6,7Je Legovriendinnen zitten op hun zeilboot en in de haven zwemmen allerlei leuke dolfijnen en andere vissen! Ze dagen je uit voor een spelletje: hoepels om de dolfijnen gooien. De hoepels moeten niet om de lichtgrijze visjes terechtkomen, want dat levert...
Sneeuwjacht

Sneeuwjacht

Avontuur Spellen6,6Deze yeti wil van een iglo naar de andere komen. Ren over de sneeuw, glijd over het ijs en gooi zo veel mogelijk pinguïns omver. Voor de grote pinguïns moet je wel veel vaart hebben, anders kost het je een leven. Veel plezier!
Vex

Vex

Avontuur Spellen6,6Speel dit uitdagende behendigheidsspel en verbeter al gamend je skills! Spring van platform naar platform en klim tegen muren op om de checkpoints te bereiken. Er zijn allerlei bewegende blokken waar je gebruik van kunt maken, maar waar je tegelijkertijd...
MM's

MM's

Avontuur Spellen6,6De Mini-MM's zijn verdwenen! Ga met Red, Yellow of Green op de avontuurlijke tocht om ze te vinden. Verzamel onderweg alle MM's en de bonussen om een hoge score te krijgen, open de dozen en spring boven op je vijanden om ze te verslaan. Veel plezier!
Steppenwolf 6

Steppenwolf 6

Avontuur Spellen6,6In deel 6 van Steppenwolf ga je proberen om het Boeddhamysterie op te lossen!
GrindCraft

GrindCraft

Avontuur Spellen6,5Ben jij helemaal lyrisch van Minecraft? Kan jij in een online game, uren lang spelen en grinden? Dan is Grindcraft iets voor jou. Blijf klikken en verzamel genoeg materialen. Verbeter ze en maak weer nieuwe materialen zodat je, je raad het al, nog meer...
Piratenschat

Piratenschat

Avontuur Spellen6,5Help de piraat Barbarossa zijn schat terug te vinden. Per level moet je de juwelen weg spelen om de sleutels te pakken te krijgen. Juwelen speel je weg door je muis over minstens 3 dezelfde aaneengrenzende juwelen te slepen.
Pappa's Pizza

Pappa's Pizza

Avontuur Spellen6,5Laat je restaurant zo lang mogelijk draaien en maak alle bestellingen klaar!
Een aardige ridder

Een aardige ridder

Avontuur Spellen6,5Een ridder is op weg om de prinses te redden uit de handen van de boze tovenaar. Help jij de ridder tijdens zijn tocht door het middeleeuwse landschap? Hiervoor zul je allerlei voorwerpen moeten verzamelen en combineren.
Jonge Romeo op avontuur

Jonge Romeo op avontuur

Avontuur Spellen6,5Help jij deze jonge Romeo om op tijd op het afspraakje te komen dat hij met zijn vriendinnetje heeft? Hierbij zul je de nodige hindernissen moeten nemen en moet je op zoek naar een roos voor Romeo's vriendinnetje. Veel plezier met dit zoekspel!
Steppenwolf 13

Steppenwolf 13

Avontuur Spellen6,4Dit is deel 13 van Steppenwolf. Er gebeuren vreemde dingen in deze haven. Jij gaat natuurlijk op onderzoek uit!
Spookhuis 2

Spookhuis 2

Avontuur Spellen6,4Leid Hector door de puzzels van de Oranje Kamer in dit spookhuis!
Wiggi's Wereld

Wiggi's Wereld

Avontuur Spellen6,4Maak je eigen Wiggi, verzamel fruit en bereik de vlag om het level te behalen.
LEGO Friends School

LEGO Friends School

Avontuur Spellen6,3Dit is een leuk geheugenspelletje met je vriendinnen van Lego Friends! Ze houden borden op met verschillende getallen: in het begin zijn dit er nog maar drie in een willekeurige volgorde, maar het worden er steeds meer. Kijk goed welk getal op welk bord...
Verdedig Boedapest

Verdedig Boedapest

Avontuur Spellen6,3In dit deel van "toren verdedigen" is het de bedoeling dat je de vijanden van Boedapest tegenhoudt. Dit kun je doen door soldaten op te stellen in de straten van Boedapest.
Steppenwolf 14

Steppenwolf 14

Avontuur Spellen6,3Dit is deel 14 van de Steppenwolf-spellenserie. Je bent betrapt en zit vastgebonden aan de stoel. Wat nu?!
Stiekem Kusjes Geven

Stiekem Kusjes Geven

Avontuur Spellen6,3Probeer om te zoenen in deze discotheek, maar pas op dat de paparazi je niet betrapt !
N-Game

N-Game

Avontuur Spellen6,2Verzamel zoveel mogelijk goud en ga verder naar het volgende level!
Sonic 3

Sonic 3

Avontuur Spellen6,1Ren door de levels heen en vernietig de vijanden die je tegenkomt. Verzamel ook zoveel mogelijk ringen.
1 2 3 4

Spelletjes - Avontuur Spelletjes Little Game