LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Spiegeltje spiegeltje. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Spiegeltje spiegeltje

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Spiegeltje spiegeltje" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Spiegeltje spiegeltje te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Help jij dit mannetje om verder te komen in een koninkrijk vol spiegels? Het is de bedoeling dat hij sleutels verzamelt om deuren te kunnen openen. Wanneer hij bij een spiegel komt, stapt hij door deze spiegel een nieuwe wereld binnen: als het ware een level binnen het level. Help jij hem om zijn doel te bereiken?

Spelbesturing

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om te bewegen. Springen doe je met het pijltje omhoog. Als je de pijltjestoets ingedrukt houdt, spring je nog hoger. Druk op de spatiebalk om door een deur te gaan.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/puzzle_and_run/mirror.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Spiegeltje spiegeltje Little Game