LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Spring Bokje Spring. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Spring Bokje Spring

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Spring Bokje Spring" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Spring Bokje Spring te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
7.9
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Bobo is een blije bok. Hij woont hoog in de bergen. Elke dag maakt hij malle bokkensprongen. Hij springt om eten te vinden, hij springt op zoek naar andere geiten en hij springt... tja, gewoon omdat een bok nu eenmaal graag springt. Op een dag ontdekt Bobo dat er meer is in het leven dan alleen maar wat rondspringen. Hij ontdekt dat je, als je je best doet, de top kunt bereiken: de top van de berg waar Bobo woont. En dat betekent ook dat je de wolken aan kunt raken. Bobo probeert elke dag opnieuw de top te bereiken, maar hij slaagt er nog niet in. Kun jij hem een beetje helpen? Vast wel. Dit is een highscore-spel. Doe dus goed je best, zodat je hoog eindigt in de highscore!

Spelbesturing

Dit spel speel je met je toetsenbord.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/own_games/api_games/goatjump.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Spring Bokje Spring Little Game