LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Tamus en Mitta in de mijn. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Tamus en Mitta in de mijn


Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.3
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Ga samen met Tamus en Mitta op zoektocht naar speelgoed in de donkere mijn! Probeer alle honderd speelgoedjes te vinden die de vleermuizen daar verstopt hebben. Alleen dan zal de zon weer gaan schijnen, want sinds het speelgoed onder de grond verdwenen is, is het donker op aarde. Het is donker in de mijn, en je kunt niet verder kijken dan het schijnsel van je kaars, dus het is oppassen geblazen. Tijdens je zoektocht kun je verschillende hulpmiddelen gebruiken: kaarsen om de donkere ruimte te verlichten, touwen om ergens overheen te lopen, sleutels om deuren naar platforms te openen, kogels om wanden kapot te slaan, en boortollen om zachte vloeren kapot te maken.

Spelbesturing

Lopen doe je met de linker en rechter pijltjestoetsen. Druk op X om te springen, op het pijltje omhoog om deuren te openen, Z om je kaarsje weer aan te steken bij een fakkel.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/collect_and_avoid/tamus.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Tamus en Mitta in de mijn Little Game