LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Tasha. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Tasha

Klik 'Toestaan' om "Tasha" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Tasha te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
5.7
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Je vrienden zijn gevangen! Jij en je magische kat moeten ze bevrijden.

Spelbesturing

Besturing door middel van W,A,D of pijltjestoetsen Muis = Snoopy bewegen Klik op de linkermuisknop om een platform te plaatsen als je een icoontje gepakt hebt. Houd de linkermuisknop ingedrukt en druk op pijltje naar boven/naar beneden om te kiezen uit de verschillende platformen. - = In de tijd teruggaan naar het moment voordat je het laatste platform plaatste (de andere platformen blijven behouden) Shift = Pauze

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/puzzle_and_run/tashas_game.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Tasha Little Game