LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Tovenaarsreis. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Tovenaarsreis

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Een oude tovenaar wil graag geteleporteerd worden naar een andere dimensie. Onderweg verzamelt hij munten, wapens en toverdranken: de wapens en toverdranken heeft hij namelijk nodig om de groene monstertjes te verslaan die hij tegenkomt! Zorg jij ervoor dat hij zijn route zo snel mogelijk aflegt, dat hij zo min mogelijk levens verliest, zo veel mogelijk munten verzamelt en zo veel mogelijk groene mannetjes doodt? Na ieder level kun je extra wapens en toverdranken aanschaffen in de winkel: zo zijn er het hellezwaard, de vuurcirkel en de vuurdrank. Ook kun je de wapens die je in het level hebt verzameld, verkopen: wie weet schaf je met het geld liever andere middelen aan om je te verdedigen tegen het kwaad!

Spelbesturing

Gebruik de pijltjestoetsen om te bewegen. Druk op het pijltje omhoog of op Q om te springen. Druk op de spatiebalk om voorwerpen op te rapen. Als je een voorwerp uit je inventaris wilt gebruiken, druk je op de toets die daaronder staat (W, E, 1, 2, 3, 4).

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/once_in_the_cave.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Tovenaarsreis Little Game