LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Tricky Rick 2. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Tricky Rick 2

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Tricky Rick 2" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Tricky Rick 2 te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Een nieuw avontuur met Rick de ruimterobot! Rick is op een planeet neergestort en heeft niet meer genoeg energie om een SOS-signaal uit te zenden. Help jij hem om alle energieballen te verzamelen, zodat hij een SOS naar een reddingsschip kan sturen? Rick heeft allerlei wapens tot zijn beschikking: zelfs zijn eigen hoofd kan hij gebruiken om robots knock-out te gooien.

Spelbesturing

Linker en rechter pijltjestoetsen = lopen. Pijltje omlaag = energiebal oppakken. X = teleportatie of lift omhoog en omlaag laten gaan. Z = schieten of Ricks hoofd gooien. K = bel doorprikken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/platform/tricky_rick_2.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Tricky Rick 2 Little Game