LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Van klungel naar kerel. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Van klungel naar kerel

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Van klungel naar kerel" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Van klungel naar kerel te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Maak van deze nerd binnen twee weken een coole kerel. Je kunt iets aan je uiterlijk verbeteren, een mooiere stereo of tv kopen of een lekker kleurtje krijgen. Om een beetje coole dude te zijn moet je ook eerst wat spieren kweken en wat aan je kleren doen. Helaas kost dit alles geld en om geld te verdienen moet je naar je werk, leuk is anders maar je kunt ook nog eens clubben, dat maakt weer een hoop goed. Let er wel op dat je steeds iets beters koopt, anders zak je weer langzaam af naar de nerd.

Spelbesturing

Met de linker muisknop kun je kiezen wat je gaat doen.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/rpg/douchebag_life.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Van klungel naar kerel Little Game