LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Zos. Speel ook één van de andere Avontuur Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Zos

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Zos" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Zos te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
?
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Een mooi actiespel met held Zos in de hoofdrol, die op weg gaat om het monster genaamd X'o'chthu te verslaan. Reis samen met Meester Movo van planeet naar planeet. Iedere nieuwe omgeving bevat weer een nieuwe uitdaging en puzzel. Los deze op met alles wat je in de voorgaande levels hebt geleerd! Onderweg kom je allerlei ingrediënten en recepten tegen voor toverdranken die je nodig zult hebben om het gevecht met met monster X'o'chthu aan te gaan.

Spelbesturing

Pijltjestoetsen = bewegen, Pijltje omlaag / S = voorwerpen oppakken, deuren openen, met mensen praten (wanneer er een uitroepteken verschijnt). Spatiebalk = toverdrank gebruiken.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/rpg/zos.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Zos Little Game